Novosti

Od sitne bobice grožđa do vina

S velikom ljubavlju i strašću čuvane su i uzgajane nasade vinove loze na obiteljskom imanju Poletti, koje će biti pretvorene u vino.

Čitaj više

Pitki i moćni Chardonnay Poletti

Svako vino iz Poletti asortimana rezultat je generacijske predanosti i tradicije, moderne tehnologije, ali i znanja i ljubavi prema vinima.

Čitaj više

Jedinstvena i nježna Rossella

Vino je oduvijek bilo neizostavni dio i tradicija obitelji Poletti koja svojim radom i ljubavlju proizvodi vrhunska vina raznih sorta.

Čitaj više

Osvježenje za ljetne vrućine

Bijela vina savršena su za vruće ljetne dane koji nam dolaze; ona su laganija i više odgovaraju vrućinama od drugih.

Čitaj više

Savršeni spoj vina i ugodnog društva

Pojava prvih listića na vinovoj lozi na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Poletti odaje prekrasnu sliku zelenog vinograda koji će rezultirati odličnim urodom.

Čitaj više

Poletti Vina za idealan Uskrs

U istarskom selu Markovac, nedaleko od Višnjana, nalazi se obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo koje se bavi proizvodnjom Vina Poletti.  Kasnih devedesetih.

Čitaj više

Zemlja sadnje kao temelj vrhunske vinove loze

Brojni faktori utječu na krajnji rezultat uroda vinograda. Osim brige i pažnje kojima mora pridonijeti vinogradar, kao i klime koja.

Čitaj više

Jesenske gastronomske recepture i kolekcija crnih vina Poletti

Praćenje i briga za mlado vino obilježavaju prve jesenske mjesece. Kako isti ipak ne bi bili obilježeni samo radom vinogradara,.

Čitaj više

Uživanje u prvim danima mladoga vina

Nakon što službeno prođe rujan, kao i prvi dani mjeseca listopada, već se polako može uživati u blagodatima mladoga vina..

Čitaj više

Nakon berbe grožđa, došlo je vrijeme za branje maslina

Nakon izrazito radnog i urodom bogatog rujna, te prvih dana mjeseca listopada koji prvenstveno predstavljaju berbu grožđa, kao i uživanje.

Čitaj više