Poletti vina i ove godine možete potražiti na Vinistri

03.05.2018

Od 11. do 13. svibnja ove godine održat će se jubilarno 25. izdanje najveće međunarodne izložbe vina i opreme za vinarstvo i vinogradarstvo "Vinistra 2018" u organizaciji istoimene udruge koja već dugi niz godina okuplja velik broj istarskih vinara. Tijekom ova tri dana koliko traje izložba posjetitelji će moći uživati u brojnim degustacijama vina, maslinova ulja i rakija, radionicama i dodatnim sadržajima, a osim toga izložba ima i onaj natjecateljski karakter, odnosno ocjenjivanje vina u skladu s njihovim kategorijama.

 

Cilj ovog prestižnog vinskog i vinogradarskog eventa je prije svega predstavljanje istarskih vinara i proizvođača rakija i maslinovih ulja, otvaranje prostora za ostvarivanje novih poslovnih suradnji i kontakata, ali i upoznavanje s posljednjim trendovima kada je u pitanju proizvodnja i plasman vina na tržištu.

 

I ove godine na izložbenom prostoru potražite vinariju Poletti koja će ponovno predstaviti svoje ponajbolje vinske etikete. Uvjereni smo kako će visoka kvaliteta naših vina i ovoga puta biti prepoznata, kako od strane posjetitelja, tako i od strane stručnog ocjenjivačkog žirija.

 

Posjetite i Vi međunarodnu izložbu Vinistra i uvjerite se zašto svake godine desetak tisuća zaljubljenika u vrhunske vinske kapljice s nestrpljenjem iščekuje baš ovo događanje.

 

Ovo je priča koja se odvija na istom mjestu već 6 generacija. Nono Piero Bernobich, 1842. godine, od svog tasta Marca Dellamarne za 113 fiorina kupio je komad zemlje, na njemu sagradio kuću i osnovao obitelj. Zemlja i njezini plodovi,vinova loza i maslina, postali su im jedino bogatstvo i strast. Ljubav prema njima bila je jača od neizvjesnosti koju je život sa sobom nosio.

Zahvalni zbog tog nasljeđa nastavljamo istim putem dalje i utiremo nove staze budućim naraštajima.

 

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

Vino je od davnine dio nas. Taloži se u njemu povijest duga stoljeće i pol. U našim se podrumima proizvodi vino oplemenjeno tradicijom

Terra Rossa

Kontaktiraj nas

Obitelj Peter Poletti

Markovac 14,

52463 Višnjan, Hrvatska

+385 91 449 2510

© 2017 - d.istra