Vina Poletti u poznatim porečkim restoranima Divino, Cargo i Gourmet


14.08.2017

Originalna i kreativna jela uvijek traže partnera u vrhunskom vinu koje će zaokružiti i upotpuniti večer. Poznati porečki ugostitelj Edi Deković, vlasnik elitnog restorana Divino koji se nalazi na samoj rivi te Gourmet i Cargo restorana u staroj gradskoj jezgri, u bogatoj ponudi svojih ugostiteljskih objekata nudi kvalitetna Poletti vina, koji nose laskavu titulu vina kuće.

Restoran Divino u svojoj ponudi za sada ima

malvaziju dok restorani Gourmet i Cargo nude širu kolekciju najboljih vina iz vinarije Poletti, od spomenute malvazije do chardonnaya i merlota. Najbolju i svakako najveću gastronomsku ponudu u gradu sljubljuju se s visokokvalitetnim vinskim kapljicama vinarije Poletti koja služe kao idealan pratitelj jela, a istovremeno pružaju lakoću okusa i osvježenje u ovim vrućim ljetnim danima.

Svježa Malvazija Poletti sa svojim ugodnim voćnim aromama odlično se slaže s ribljim specijalitetima, plodovima mora i tjesteninama,  Chardonnay Poletti unatoč nešto većem postotku alkohola i dalje odlikuje pitkost pa će tako savršeno ispratiti jela od bijelog mesa ili ribe.

Uz sva mesna jela, osobito ona od divljači, te uz istarski pršut, oduševit će rubin-crveni Merlot Poletti s dominantnim notama maline koji je odležao u drvenim bačvama.

Kvalitetna istarska vina Poletti već godinama zadovoljavaju nepca najzahtjevnijih vinskih entuzijasta svojom kvalitetom, specifičnim okusom koji traje i posebnim aromama koje vas osvoje već s prvim kušanjem.

Posjetite najbolje porečke restorane Divino, Gourmet te Cargo i uživajte u posebnom eno-gastro iskustvu koje ćete pamtiti.