Smješteno u mirnom okuženju, u naselju Markovac u blizini Višnjana, obiteljsko imanje Poletti s pripadajućom vinarijom predstavlja spoj idiličnog seoskog ugođaja i vrhunskih vinskih iskustava svim ljubiteljima dobre vinske kapljice, ali i onima koji će to tek postati.

Osim spektakularnih pogleda na okolnu prirodu i toplog domaćinskog dočeka, osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana pružit će vam kvalitetna vina s Poletti potpisom – Malvazija, Classica, Chardonnay, Teran, Cabernet Sauvignon, Merlot i Muškat Ruža Rosella – odreda vina koja zadovoljavaju visoke standarde modernih vinskih entuzijasta i od kojih su mnoga često nagrađivana na raznim domaćim i međunarodnim izložbama i natjecanjima.

Uživajte u opuštajućim šetnjama kroz rodne vinograde te obilasku obiteljske vinarije i podruma. Upoznajte pobliže bogatu vinsku tradiciju na istarskom tlu i otkrijte male tajne iskusnog vinara Petera Polettija, domaćina koji je uvijek spreman uskočiti u ulogu vodiča, sommeliera i pripovjedača brojnih anegdota koje se vežu uz sada već šestu generaciju obitelji Poletti.

Pored nezaboravnih vinskih doživljaja koje će vam pružiti degustacija naših vina ovdje ćete moći isprobati i hladne nareske tipične za ovu regiju, uz prethodnu najavu.

Priuštite si dan bez stresa i obaveza, daleko od gradske buke i u idiličnom prirodnom okruženju kojeg u korak prate vinski izazovi koji će impresionirati vaša osjetila.

Ako do sada niste imali dovoljno dobar razlog za obilazak vinarije Poletti, sada zasigurno imate i više od jednoga, stoga nas posjetite i otkrijte nove načine uživanja u ljetu i ljetnom odmoru.