Hladni prosinački dani i nadolazeći blagdani vrijeme su opuštanja, dobre zabave i guštanja u malim stvarima. Bez obzira na to želite li uživati u slobodnom vremenu u krugu prijatelja i obitelji, u romantičnom ambijentu s voljenom osobom ili jednostavno imate potrebu za trenucima mira uz dobru knjigu i plamen koji dopire iz kamina, Merlot Poletti savršeno će nadopuniti vaše iskustvo i prenijeti ga na sasvim jednu novu razinu.

Merlot s potpisom obiteljske vinarije Poletti proizveden je od biranog grožđa njegovanog na starim trsovima na pozicijama Rogovići i Brajda, jednim od najpoželjnijih položaja za uzgoj vinove loze u samom srcu Istre. Vino je prepoznatljivo po izraženoj pitkosti i dominantnim aromama maline, ali i kompleksnim i zrelim okusima koji se lako sljubljuju s raznim blagdanskim specijalitetima i delicijama. Na prvi pogled privući će vas zavodljiva rubin crvena boja, na prvi dodir s nepcem karakteristična snaga i moć sorte merlot, a potom će vaša osjetila osvojiti širok spektar aroma i okusa koji će zasigurno impresionirati baš svakog ljubitelja dobrog vina.

Ove zime uživajte kao nikada do sada. Prepustite se čaroliji blagdana i uživajte u božićnom ugođaju na jedan poseban, elegantan i otmjen način, uz čašu vrhunskog Merlota Poletti.

Sretne blagdane i uspješnu Novu godinu želi vam Vaša obiteljska vinarija Poletti!