Hladni prosinački dani i nadolazeći blagdani vrijeme su opuštanja, dobre zabave i guštanja u malim stvarima. Bez obzira na to želite li uživati u slobodnom vremenu u krugu prijatelja i obitelji, u romantičnom ambijentu s voljenom osobom ili jednostavno imate potrebu za trenucima mira uz dobru knjigu i plamen koji dopire iz kamina, Teran Poletti savršeno će nadopuniti vaše iskustvo i prenijeti ga na sasvim jednu novu razinu.

Trsovi stare autohtone istarske sorte terana, zasađeni i kultivirani još od 1982. godine na položaju Vala, svake godine iznova iznenade bogatim i kvalitetnim urodom. Biraju se samo najbolji grozdovi ovog grožđa kako bi od njega proizveli Teran Poletti, vino odličnih karakteristika.

Vino je prepoznatljivo po tamno crvenoj rubin boji koja reflektira oku ugodne ljubičaste nijanse, a vinom dominiraju arome crvenog voća, osobito amarene koje se lako sljubljuju s raznim blagdanskim specijalitetima i delicijama.

Teran Poletti svojom će aromatičnošću, smirenim kiselinama i ugodnom svježinom zasigurno osvojiti sve ljubitelje dobrog vina.

Ove zime uživajte kao nikada do sada. Prepustite se čaroliji blagdana i uživajte u božićnom ugođaju na jedan poseban, elegantan i otmjen način, uz čašu vrhunskog Terana Poletti.

Sretne blagdane i uspješnu Novu godinu želi vam Vaša obiteljska vinarija Poletti!

Fotografija: http://juliofrangenfoto.com.