Jedinstven doživljaj Istre kroz degustacije u taverni Poletti


13.10.2017

Najbolje od istarske prirode nudi vam Poletti taverna gdje se svakodnevno, uz prethodnu najavu, organiziraju razne grupne degustacije vina i maslinovog ulja iz obiteljske proizvodnje. Za domaće, ali i strane goste, ove degustacije predstavljaju sasvim jedan novi i drugačiji doživljaj Istre kroz kvalitetnu eno-gastro ponudu po kojoj je ova regija i poznata.

Degustacije u taverni Poletti sastoje se od kušanja svih vina u ponudi vinarije, pri čemu se trudimo našim posjetiteljima približiti svaku zasebnu sortu i butelju, pružajući im jednu jasnu sliku kvalitete, porijekla i posebnosti svih vina iz Poletti kolekcije. Opustite se u ugodnom ambijentu i obiteljskoj atmosferi koja će vas dočekati u taverni, uživajte u najboljim istarskim vinima i počastite se posebnim domaćim specijalitetima i delicijama koji se savršeno slažu uz domaće vinske kapljice.

Posjet taverni Poletti jamči vam dobru zabavu, detaljnije upoznavanje vinskih prilika Istre te savršenstvo okusa i mirisa tradicionalnih istarskih proizvoda. Najavite unaprijed svoj dolazak, a mi ćemo učiniti sve kako bi za vas priredili prikladan doček i neponovljivo iskustvo uživanja u visokokvalitetnim vinima i maslinovim uljima.

*Sve rezervacije možete obaviti pozivom na +385 91 449 2510 ili online putem e-maila vina.poletti@gmail.com