Poletti vina na prestižnom VINOcom festivalu


21.11.2017

Vinarija Poletti s ponosom najavljuje sudjelovanje na uglednom međunarodnom festivalu vina i kulinarstva u Zagrebu, poznatom VINOcom-u, koji će se ove godine održati 24. i 25. studenog u hotelu Esplanade.

12. izdanje ovog prestižnog festivala koji promiče kulturu stola, s vinom u glavnoj ulozi, i ovoga će puta posjetiteljima pružiti mogućnost degustacije ponajboljih domaćih i stranih vina. Tijekom ta dva dana hotel Esplanade postat će prava eno-gastro oaza za sve ljubitelje dobrih vina, ali i ukusnih zalogaja, s obzirom kako se očekuje predstavljanje više od 300 proizvođača vina, hrane i raznih delicija koji će posjetiteljima ponuditi degustaciju svojih vrhunskih proizvoda.

Osim toga gosti će moći uživati i u brojnim radionicama na kojima će imati priliku od stručnjaka naučiti brojne zanimljivosti o vinu, ali i o njegovom sljubljivanju s određenim jelima te postizanju savršene harmonije okusa.

Na najvećem hrvatskom festivalu posvećenom vinu i hrani tako će biti predstavljena i kvalitetna vina iz podruma obiteljske vinarije Poletti, s dugogodišnje iskustvo u proizvodnji vina i njegovanju istarske vinske tradicije.

Iznimno se veselimo sudjelovanju na ovako prestižnom festivalu koji promiče filozofiju vina i s nestrpljenjem očekujemo stjecanje novih iskustava i poznanstava, onih koje samo vino može pružiti i potaknuti. Ovim putem vas  također pozivamo da posjetite izložbeni prostor vinarije Poletti na VINOcom festivalu i uživate u neodoljivim okusima i aromama kvalitetnih vina iz naše kolekcije.