Poletti vina upotpunit će baš svaku blagdansku prigodu


21.12.2017

Nadolazeći blagdani sa sobom nose pregršt posebnih trenutaka koje želimo što bolje proslaviti. Vrijeme je to kada se na stol postavlja najbolji pribor i iznose najukusniji specijaliteti i delicije, a blagdanski stol nikada nije potpun bez butelje vrhunskog vina koje će cijeloj priči dati onaj poseban šarm. Naravno o izboru jela na blagdanskom meniju, ovisit će i vinske etikete koje ćete odabrati za tu posebnu priliku.

Obiteljska vinarija Poletti, s pripadajućim vinogradima smještenim na sjajnim lokacijama, mjesto je gdje se proizvode visokokvalitetna istarska vina inspirirana tradicijom i običajima naših starih. Naša kolekcija trenutno uključuje Malvaziju, Malvaziju Classicu, Chardonnay, Teran, Cabernet Sauvignon, Merlot i Muškat Ružu, redom vina proizvedena od vrhunskih sorti vinove loze.

Za svoje blagdansko uživanje i opuštanje odaberite Poletti vina koja će vam nesumnjivo priuštiti ugodne trenutke uživanja pri sljubljivanju gurmanskih zalogaja i gutljaja iz čaše s nožicom. Malvazija i Chardonnay će se primjerice odlično složiti s ribljim specijalitetima i jelima od bijelog mesa, Teran se preporučuje uz suhomesnate nareske poput domaćeg pršuta i druga mesna jela, Merlot i Cabernet Sauvignon će savršeno popratiti dobar odrezak i pikantnije zalogaje, a Muškat Ruža odlično se slaže s gotovo svim desertima, osobito onim voćnim.

Učinite svoje blagdansko slavlje uistinu nezaboravnim te savršenim u okusu i mirisu, uz kvalitetna vina iz Poletti podruma.