Merlot Poletti – vino koje će savršeno upotpuniti novogodišnji i blagdanski ugođaj


28.12.2017

Svaka posebna prilika zaslužuje i posebno vino. Kraj prosinca rezerviran je za posebne trenutke uživanja u ispraćaju stare i dočeku nove godine, bogate blagdanske trpeze, ali i za kvalitetne vinske kapljice koje će s jedne strane upotpuniti gurmanski doživljaj, a s druge odati dojam elegancije i profinjenosti.

Upravo to pružit će vam vrhunski Merlot iz podruma vinarije Poletti, vino koje se dobiva od biranog grožđa uzgojenog na pozicijama Rogovići i Brajde, u srcu istarske vinorodne regije. Oni praznovjerniji na novogodišnju noć običavaju nositi crveno rublje vjerujući kako će im to donijeti sreću u narednoj godini, no oni sigurni u svoj vinski ukus odabrat će butelju Poletti Merlota izražene rubin crvene boje koja možda ne jamči dobitak na lutriji dogodine, no zasigurno će se pobrinuti za zadovoljenje svih vaših osjetila i nezaboravan doček Nove godine.

Ovo vino krasi umjerena struktura, izražena pitkost uz dominantan miris maline te jedan zreo i kompleksan okus, a odlično će se složiti s bogatom blagdanskom trpezom, osobito suhomesnatim proizvodima te raznim mesnim specijalitetima.

U kolekciji vinarije Poletti pronaći ćete još i Malvaziju istarsku, Chardonnay, Teran, Cabernet Sauvignon te Muškat Ružu, odreda vina koja svojim karakteristikama otvaraju mjesta novim eno-gastronomskim užicima i koja će svaku priliku učiniti posebnom.

Obiteljska vinarija Poletti želi vam sretne blagdane i uspješnu Novu godinu!