En Primeur 2018 – degustacija mladih vina koju niti jedan pravi zaljubljenik vina ne smije propustiti


08.02.2018

U ponedjeljak 12. veljače zagrebački hotel Esplanade ugostit će već dobro poznato vinsko događanje „En Primeur 2018“ koje tradicionalno organizira udruženje vinarstva i udruga Vinistra. Riječ je o jedinstvenom eventu kušanja mladih vina koja još nisu stigla na tržište koja omogućuju svim vinskim entuzijastima da na vrijeme upoznaju mlada vina koja tek trebaju stići na tržište. Degustacija uključuje kušanje mladih istarskih malvazija, žlahtina i autohtonih sorti bregovite Hrvatske, odreda vrhunska vina od kojih će neka po prvi puta izaći pred širu publiku.

I ovoga puta posjetitelji će imati priliku uživati u brojnim vinskim atrakcijama, a među izlagačima na ovom sedmom po redu izdanju En Primeura ponovno pronaći i vinarija Poletti koja će ovom prilikom predstaviti svoju Malvaziju berbe 2017. Malvazija Poletti  nesumnjivo će zaintrigirati nepca brojnih zaljubljenika u vrhunsku vinsku kapljicu i pružiti dobro poznate okuse i mirise inspirirane bogatom obiteljskom tradicijom proizvodnje vina.

Ovogodišnje izdanje En Primeura bit će podijeljeno na dva eventa – degustaciju za uzvanike koja će se održati od 13-16h te degustaciju za javnost od 16-19h, a ovim putem vinarija Poletti vas poziva da posjetite ovo vrhunsko vinsko događanje i prepustite se malim užicima koje može pružiti samo sadržaj čaše s nožicom.