O nama – Vina Poletti – Vina Poletti

O NAMA

OD NONA PIERA do danas

Priča naše obitelji počinje 1842. godine kada je nono Piero Bernobich od svog tasta kupio zemlju za sumu od 113 fiorina i na njoj sagradio današnju kuću i osnovao obitelj. Nakon njega bili su nonići Marco, Antonio-Nin, Eugenio-Šenio i tata Mario Poletti. Naše je poljoprivredno gospodarstvo stvoreno njihovom mukom i samoodricanjem, a mi danas nastavljamo njihovo djelo.

Naša obitelj...

Naša je obitelj najvažnija. Svatko doprinosi onoliko koliko može u skladu sa svojim uzrastom i slobodnim vremenom. Radne navike, kao i ljubav prema naslijeđenom, kroz šest generacija stječu se u dječjim danima, a traju cijeli život. Naša je misao vodilja da radimo kako bismo mogli pristojno živjeti, no ne živimo da bi samo radili.

Ovo je priča koja se odvija na istom mjestu već 6 generacija. Nono Piero Bernobich, 1842. godine, od svog tasta Marca Dellamarne za 113 fiorina kupio je komad zemlje, na njemu sagradio kuću i osnovao obitelj. Zemlja i njezini plodovi,vinova loza i maslina, postali su im jedino bogatstvo i strast. Ljubav prema njima bila je jača od neizvjesnosti koju je život sa sobom nosio.

Zahvalni zbog tog nasljeđa nastavljamo istim putem dalje i utiremo nove staze budućim naraštajima.

 

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

Vino je od davnine dio nas. Taloži se u njemu povijest duga stoljeće i pol. U našim se podrumima proizvodi vino oplemenjeno tradicijom

Terra Rossa

Kontaktiraj nas

Obitelj Peter Poletti

Markovac 14,

52463 Višnjan, Hrvatska

+385 91 449 2510

© 2017 - d.istra